06-29 126 123 info@studio-som.nl

Verhuizen.

Van een woning “verkoopvaardig” maken tot een bijzonder behulpzaam pakket voor een verhuizing van deur tot deur. Uw klant is bij Studio-SOM aan het goede adres voor een moeiteloze woningverkoop na interieuradviezen en heel veel verhuisgemak van de oude naar de nieuwe woning. In beide gevallen minimaliseert het de stress bij uw klant en maximaliseert het het woongeluk na verhuizing.

Woning “verkoopvaardig” maken

Vanaf 750 euro excl btw

Een woning in de verkoop zetten is niet iets dat je er zomaar even bij doet. Het vraagt vaak enige voorbereiding, wil je met prachtige foto’s op Funda schitteren. Bij sommige woningen is de verwachting dat ze een kleiner aantal potentiele kijkers aanspreekt, bijvoorbeeld door de unieke ligging, voorkomen of huidige interieur. Studio-SOM zet zich in om met de huidige bewoners de verkoop van de woning sneller te realiseren en verkoopstress te minimaliseren.

Door een intakegesprek op locatie, een verkoopvaardig plan en de presentatie van het plan op locatie, brengen wij uw woning tot leven, zodat uw klant het zonder zorgen kan verkopen en de hoogst mogelijke opbrengst kan realiseren. Studio-SOM helpt de woning te transformeren naar een verkoopklare woning, die de aandacht trekt en kopers aanspreekt.

 

Verhuisgemak

Vanaf 1750 euro excl btw

Is uw klant op zoek naar een naadloze en stressvrije overgang van de oude naar een nieuwe woning? Zoek niet verder! Bij Studio-SOM begrijpen we hoe belangrijk het is om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

Ons pakket verhuisgemak is ontworpen om niet alleen de huidige woning te transformeren naar een uitstekend interieur dat kopers aanspreekt, maar is er ook om te zorgen dat de nieuwe woning perfect is ingeruimd en klaar is om een nieuw thuis te worden. Dit alles rekening houdend met de woonwensen van uw klant.

Studio-SOM streeft naar een positieve en probleemloze verhuiservaring met meerdere gesprekken en contactmomenten op beide locaties zodat de klant een vlotte en aangename overgang naar de nieuwe woning ervaart.

“Welke optie je ook kiest, bij Studio-Som ben je verzekerd van waardevolle kennis en begeleiding om een georganiseerde en vredige leefomgeving mee te creëren.”

“Waarom moeilijk doen als het

samen kan?”

Ontspullen. Minimaliseren.

Bij Studio-SOM zijn we gespecialiseerd in het combineren van interieurstyling met organizen, en we passen deze expertise ook toe tijdens verhuisprocessen. Onze aanpak is gericht op het creëren van een gestroomlijnde verhuiservaring waarbij esthetiek, functionaliteit en praktische organisatie samenkomen.

Wij begrijpen dat verhuizen vaak een uitdaging kan zijn, vooral als het gaat om ontspullen en minimaliseren. Met Studio-SOM onderzoeken we samen met jou hoe je persoonlijke smaak en visuele voorkeuren passen in je nieuwe ruimte.

Als je moeite hebt met het maken van keuzes of het verwoorden van je wensen, passen we onze begeleiding aan jouw tempo aan. We helpen je om je eigen verhaal te creëren, zodat je verhuiservaring soepel en persoonlijk wordt.