06-29 126 123 info@studio-som.nl
logo studio SOM

∴ Interieurstyling ∴
Stijl ∴ Sfeer ∴ Schoonheid

Een mooi interieur zorgt voor een warme geborgen thuisbasis. Maar vraagt ook tijd en keuzes maken.
Weet je zeker dat je hulp kan gebruiken, neem dan gelijk 
contact op.  Twijfel je nog, dan herken je je misschien wel in het volgende:

Heb je vaak discussie met je partner over het interieur, kom je geen stap verder en heb je een derde partij nodig voor de juiste interieurbeslissingen? 

Zou je ook wel een VTWonen achtig huis willen hebben, maar je budget is klein?
Is je huis net zo netjes en steriel als de gemiddelde huisartsenpraktijk, maar mis je wat en kun je niet verwoorden wat?
Wil je absoluut geen VTWonen achtig huis, maar kan wel wat hulp gebruiken om er wat bijzonders van te maken
Ben je een kleurenliefhebber met een enorme keuzestress, waardoor wit, grijs en beige toch nog thuis de overhand hebben?
Vind jij dat de inrichting van jullie woning nog altijd lijkt op een bijelkaar geraapt studentenhuis en wil je nu meer eenheid?

Ik kan je helpen met interieurstyling!

 

Samen gaan we zoek naar jouw persoonlijke woonsmaak is en/of wat je visueel aanspreekt. Ja inderdaad, samen. We gaan praktisch aan de slag om te achterhalen naar welke sfeer en thuisgevoel jij op zoek bent.

Mocht je dit lastig vinden, geen nood, want jij bepaalt het tempo en ik help je “je eigen verhaal te maken” en zorg voor de voortgang.

Tijdens dit creatieve proces houd ik oog voor  duurzaamheid. Ik heb een  passie voor Biophilic Design, daarmee creëren we ruimtes waarin natuurlijke kleuren, materialen en patronen de hoofdrol spelen. Dit leidt tot een esthetisch aangename en harmonieuze leefomgeving: een belangrijkere peiler voor een fijne thuisbasis.

Of je nu behoefte hebt aan minder zintuiglijke prikkels of juist een optimalisatie van kleuren en lichtval, met Studio-SOM bied ik maatwerk advies. Dat doe ik met vragenlijsten, plaatjes, inspiratie sessies in de ruimte zelf, kleurenwaaiers etc. Samen kiezen we de aanpak, die bij jou past.

Ben jij klaar om jouw leefomgeving te verbeteren?

interieurstyling en interieuradvies

Hoe kan ik je helpen met interieurstyling?

Klein interieuradvies<br />

Klein interieuradvies – 350 euro

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek voor een woonruimte
 2. Invullen vragenlijst en uploaden van beeldmateriaal van de huidige situatie
 3. Inplannen van een gesprek (meestal 1.5 tot 2 uur) waarbij Studio-SOM op locatie jouw vragen beantwoordt en je adviseert.
 4. Na afloop ontvang je een compact adviesrapport per email met een compact kleur- en materiaaladvies voor de desbetreffende thuisruimte.

Eventueel nog een keer emailcontact voor vragen

Klein interieuradvies<br />

Groot interieuradvies – 850 euro

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek voor een woonruimte; het betreft een grote woonruimte of twee kleine ruimtes met verschillende functies
 2. Invullen vragenlijsten, uploaden/mailen van plattegronden en uploaden van beeldmateriaal van de huidige situatie
 3. Inplannen van het eerste gesprek (meestal 1.5 tot 3 uur) waarbij Studio-SOM op locatie een concept indelingsplan komt, jullie de eerste definitieve keuzes laat maken en kleurmetingen doet.
 4. Inplannen van het tweede gesprek met de presentatie van een moodboard, definitieve indelingsplan, definitieve kleur- en materiaaladvies, nieuwe/ hergebruik artikelenlijst en visualisaties voor de desbetreffende ruimte(s).
 5. Na het bezoek ontvangen jullie per email plannen en adviezen inclusief eventuele wijzigingen of verbeteringen
 6. We plannen een of twee telefonisch contactmomenten voor vragen die later ontstaan.
kleuradvies eetkamer

Kleuradviesvanaf 550 euro

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek voor een kleurplan voor de gehele woning
 2. Invullen vragenlijst, uploaden/mailen van plattegronden en uploaden van beeldmateriaal van de huidige situatie
 3. Inplannen van een kleuronderzoek-gesprek (meestal 1.5 tot 2 uur) waarbij Studio-SOM op locatie met jullie de eerste kleurrichting bepaald en kleurmetingen doet bij materialen/onderdelen die gaan blijven.
 4. Na afloop ontvang je een uitgebreid kleuradviesrapport aan de hand van NCS kleursysteem. Het gaat om een allesomvattend advies om de ruimtes in de woning met elkaar te verbinden en de kleuren passend te maken bij de zonligging en stijl van de woning. Je ontvangt tevens de kleurstalen-testers via Studio-SOM en per mail de kleurcodes en kleurplattegronden voor een schildersbedrijf.
 5. We plannen nog een keer een telefonisch contactmoment in voor vragen tav het kleurplan.
Advies op maat van Esther

Advies op maat in interieurstyling

Past jouw vraag, niet in 1 van de bovengenoemde diensten? Ik houd van maatwerk. Dus neem contact op via onderstaand formulier en maak de eerste stap naar een gezonder thuis met Studio-SOM.

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

8 + 2 =