06-29 126 123 info@studio-som.nl
logo studio SOM

∴ Professial Organizing ∴

Opruimen ∴ Ordenen ∴ Organizen

In het dagelijks leven komt er veel op je af. Heb je behoefte aan meer rust, ruimte en overzicht in je woning,
dan kan een professional organizer je helpen bij het maken van keuzes en het aanbrengen van structuur. 

Meer ruimte nodig, maar je kunt niet verhuizen?
Lijkt je woning meer op een speelotheek in spitsuur dan op een gezellige gezinswoning?
Sta je op het punt te verhuizen en zinkt de moed je in de schoenen van de spullen om je heen?
Zou je van je huis een fijne rustige prikkelvrije omgeving willen maken?
Je wilt een opgeruimde garage of zolder voor een nieuwe hobby?
Blur jij je achtergrond voor collega’s tijdens het online thuiswerken omdat je werkkamer een rommeltje is?

Ik kan je helpen met opruimen!

 

Misschien is het je al vaker gelukt om ongeordende ruimtes op te ruimen. Maar dit keer pakken we het samen aan. Ik help je keuzes te maken. Ik help je opbergplekken te creëren waardoor er meer structuur en overzicht ontstaat.

En zo ontstaat er letterlijk en figuurlijk meer ruimte, je hoeft minder te zoeken naar spullen, aangezien ze een vaste plek hebben gekregen op een passende plaats.

Daarnaast help ik je om afscheid te nemen van spullen, zodat je verder kan met datgeen waar je echt gelukkig van wordt. Of ik help je om spullen door te geven, zodat jouw spullen een mooie herinnering geven en weer opnieuw gebruikt worden.

Waar nodig en mogelijk daag ik je uit om te minimaliseren. Daarbij maak ik gebruik van R-en: Reduce, Reuse, Recycle, Refuse, Repaint, Repurpose, Refurbished enzovoort.

Laten we samen rust creëren voor een warme geborgen thuisbasis.

Esther - jouw opruimcoach

Hoe kan ik je helpen met opruimen?

Esther helpt met een opgeruimde woonkamer

Jouw thuis, jouw leefomgeving verbeteren

Kosten: strippenkaart 650,- euro voor 10 uur

  Ben jij klaar voor meer rust, ruimte en overzicht in je woning? Ben je gemotiveerd om keuzes te maken en meer structuur aan te brengen? Zo gaan we aan de slag.

  1. Vrijblijvend kennismaking-gesprek door de telefoon
  2. Invullen van een vragenlijst en uploaden van beeldmateriaal van een irritatie punt, welke we gaan aanpakken tijdens de 45 minuten kennismaking-workout (twv 50,- euro) bij je thuis.
  3. Inplannen van de kennismaking-workout
  4. Nadat de kennismaking-workout heeft plaats gevonden maken we een plan voor het gebruik van een strippenkaart. Dit plan ontvang je na de kennismaking-workout in de mailbox, samen met de factuur.
  opruimen ondersteuning senioren

  Een stapje terug is een stap vooruit; senioren ondersteuning

  Kosten: strippenkaart 650,- euro voor 10 uur

   Margareta Magnussen legt in haar boek “de edele Zweedse kunst van het opruimen” het begrip “döstädning” uit, dat vrij vertaald “opruimen voor je dood” betekent. Een in Nederland vrij onbekend en misschien ook wel onbesproken begrip. Magnussen legt in haar boek op verrassend vrolijke wijze uit hoe je je kunt ontdoen van alle onnodige materiële ballast in de laatste levensjaren.
   Studio-SOM helpt senioren te inventariseren in wat echt belangrijk is, zodat zij comfortabel en stressvrij met hun bezittingen én herinneringen om kunnen gaan (ruim) voor ze (noodgedwongen) kleiner moeten gaan wonen. Zo gaan we aan de slag:

   • Vrijblijvend kennismaking-gesprek door de telefoon
   • Invullen van een vragenlijst en uploaden van beeldmateriaal van een irritatie punt, welke we gaan aanpakken tijdens de 45 minuten kennismaking-workout (twv 50,- euro) bij je thuis.
   • Inplannen van de kennismaking-workout
   • Nadat de kennismaking-workout heeft plaats gevonden maken we een plan voor het gebruik van een strippenkaart. Dit plan ontvang je na de kennismaking-workout in de mailbox of per post, samen met de factuur.
   Advies op maat van Esther

   Advies op maat voor je opruimprobleem

   Past jouw vraag, niet in 1 van de bovengenoemde diensten? Ik houd van maatwerk. Dus neem contact op via het formulier onderaan deze pagina, via de chat rechtsonder of bel me. Maak zo de eerste stap naar een gezonder thuis met Studio-SOM.

   Veelgestelde vragen over opruimen & professional organizing:

   Hoe werkt een strippenkaart?

   De strippenkaart beslaat 10 uur, het is aan jou om deze uren op te breken in afspraken. Hieronder wat voorbeelden.

   • Vier afspraken van 2.5 uur per stuk;
   • Drie afspraken van 3 uur en een uurtje -bij wijze van update- enige tijd later;
   • Twee afspraken van 2 uur op locatie A, twee afspraken van 3 uur op locatie B;
   • Een echte volle dag van 10 uur achter elkaar door;
   • Met meerdere professional organizers; bijvoorbeeld Esther en een collega naar haar keuze gezamenlijk 5 uur over de vloer;
   • Afspraken per uur doen we niet, tenzij daar een hele goede reden voor is, deel die gerust met mij.
   Moet ik spullen wegdoen?

   Nee, als jij niets wilt wegdoen, dan hoeft dat niet. Bij Professional Organizen staat jouw wens centraal. Wel is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om veranderingen in je huidige situatie aan te brengen en dat maakt mij nieuwsgierig naar jouw verhaal.

   Ben ik de enige die het inhuren van een opruim expert spannend vind?

   Nee, absoluut niet, ik snap heel goed dat het moeilijk is om een vreemde bij je thuis uit te nodigen om je te helpen bij het opruimen. Ik heb ook mijn situaties gehad, dat een deel van mij iets wel wilt en een deel van mij vindt dat het nu nog niet nodig is. Wel wil ik je vragen om eens na te gaan bij jezelf wat het voor jou spannend maakt en wat je van mij nodig hebt. Als ik je kan helpen met meerdere kennismakingsgesprekken of een korte opruimsessie om aan het idee of samenwerking te wennen -voor je de knoop doorhakt om een strippenkaart te kopen- doorhakt, laat het mij weten.

   Moet ik aanwezig zijn?

   Tja, ik ben een sociaal dier, ik werk graag met mensen samen. Ook omdat ik ervan overtuigd ben dat de opruimsessie dan gepaard gaat met de beste resultaten voor jou. Als het jouw wens is om het wel opgeruimd te hebben en daarbij niet aanwezig te zijn, laat het mij weten. Mogelijk heb jij daarvoor een goede reden en anders weet ik misschien een collega die je kan helpen met deze -in vaktermen genoemde- “luxe organizen” wens.

   Staat er reclame op jouw auto?

   Nee, er staat geen reclame op mijn auto. Ik kom helemaal “anoniem” bij je thuis.

   Ik ben niet zo tevreden over deze dienstverlening van Studio-SOM. Wat nu?

   Dat vind ik heel erg jammer, want ik heb graag tevreden klanten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ik van goede feedback alleen maar kan leren. Daarom wil ook heel graag met je in gesprek over wat ik kan doen aan deze ontevredenheid. Wie of wat heb jij nodig om met mij hierover te (blijven) spreken? En wat zou voor jou de meest passende oplossing zijn?

   Weet dat als we er niet samen uitkomen, mijn beroepsvereniging een rol wil spelen. Lees hier meer over het klachtenreglement van het NBPO

   Weten wat ik voor jou kan betekenen?

   Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

   3 + 6 =