06-29 126 123 info@studio-som.nl

Styling. Opruimen. Minimaliseren.

 

Dat is SOM.

Een optelling van maatwerk oplossingen in de thuissituatie.

Een optelling van jouw en Studio-SOM.

Om zo een bijdrage te leveren aan een esthetisch en geborgen leefomgeving voor deze en volgende generaties.

Welkom bij Studio-SOM.

Waarom kiezen voor Studio-SOM?

Authentiek & Analytisch

 Authenticiteit is de sleutel tot succes voor Studio-SOM. Gecombineerd met een scherp analytisch vermogen lever ik betrouwbare inzichten en oplossingen voor jou en je huisgenoten.

Betrouwbaar & Behulpzaam

Betrouwbaarheid en behulpzaamheid vormen de kern van Studio-SOM. U kunt altijd rekenen op mij, mijn expertise en een goede dosis efficiëntie en empathie.

Creatief & Constructief

Mijn creativiteit stelt mij in staat om innovatieve oplossingen te ontwerpen. Met mijn constructieve vermogen breng ik deze ideeën tot leven, met meetbaar succes.

Hoe Esther Studio-SOM begon…

Mijn naam is Esther van Bloemen-Bartels. In de lente van 2023 besluit ik de zorgsector te verlaten, de sector waarin ik vanaf mijn 16de werkzaam in was geweest. Vooral in de ambulante hulpverlening. Waardoor ik als tiener, twintiger, dertiger en veertiger in meer dan duizend woningen kwam. Van de mooiste panden aan de grachtengordel van Amsterdam, naar de boerderijen in de Ronde Venen en de meer “doorsnee” woningen in Vinexwijken van de Haarlemmermeer.

Wil je bijzondere verhalen horen, uit een opmerkelijke verpleegkundig beroep? Vraag mij gerust naar de steekpartij op de Rozengracht of hoe het moeders -in containerwoningen minder dan negen vierkante meter- toch lukt om hun kleine kinderen groot te brengen.

Door al deze ervaringen kwam ik erachter dat de staat van de woning vaak heel veel zegt over de toestand van zijn bewoners. Terugkijkend snap ik niet dat “de woning an sich” niet vaker een rol speelt in de zorgverlening is. Dit komt ook door de diverse opleidingen die ik volgde op het gebied van interieurstyling en opruimen/organizen. Allemaal om deze “tweede carrière” ook weer goed onderbouwd te starten. Daardoor deel ik nu graag mijn kennis over het effect van kleuren, goed licht en de hoeveelheid zichtbare spullen op het welbevinden van mensen. Technisch gezien ben ik misschien nog steeds bezig met “gezondheidszorg” door op micro-, meso- en macroniveau meer aandacht te vragen voor de directe leefomgeving, voor zowel de gezondheid van de bewoners als de esthetiek in de wereld.

Voor volgende generaties?

De wereld kreunt en steunt onder onze vraag naar meer materialen en producten. Studio-SOM wil een indirecte bijdrage leveren aan het milieu door haar klanten te prikkelen, uit te dagen om na te denken over reduce, reuse, recycle, repaint, repurpose, refurbish, refuse enzovoort.

Waarbij opdrachten altijd leiden tot stijlvolle, goed georganiseerde en vaak minimalistische oplossingen. Studio-SOM is een groen merk dat gaat voor passie en toewijding in elk project, hoe prikkelend en uitdagend deze ook is.

Zet de eerste stap richting contact.

Regio's

Noord-Holland
Zuid-Holland
Utrecht
Flevoland

Contact

06-29 126 123
info@studio-som.nl

Openingstijden

Ma-Vr:  09:00 - 18:00
weekend en avond op afspraak

Neem contact op:

7 + 7 =